Gratis forsendelse fra €50 i Holland

(+31)023-5317232 info@lichy.nl (+31)06-12109053

Retur

Herroepingsrecht

Kan du ikke lide dit køb? Du har ret til at fortryde kontrakten og returnere dit køb inden for en periode på 30 dage uden at angive grunde.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en af ​​dig udpeget tredjepart, som ikke er transportør, tager varen i fysisk besiddelse.

Du kan returnere dit køb til følgende adresse:

Helios Belysning / LICHY 
Kruisstraat 33 2011 PW Haarlem Tlf.: 023-5317232 e-mail: info@lichy.nl

De direkte omkostninger ved returneringen er for din regning. Er emballagen for stor, kan du få den afhentet hos os for et på forhånd aftalt beløb. Forsikret forsendelse anbefales.

For at udøve fortrydelsesretten skal du informere os om din beslutning om at fortryde kontrakten ved en utvetydig erklæring (f.eks. skriftligt pr. post, fax eller e-mail). For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt at sende din meddelelse vedrørende din udnyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Konsekvenser af tilbagekaldelsen

Hvis du fortryder aftalen, vil du modtage alle betalinger, som du har foretaget indtil da, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af eventuelle ekstra omkostninger, der følger af dit valg af en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, vi tilbyder) uden forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter, at vi er blevet informeret om din beslutning om at fortryde kontrakten. Vi refunderer dig med den samme betalingsmetode, som du foretog den oprindelige transaktion med, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; under alle omstændigheder vil du ikke blive opkrævet for en sådan refusion.
Vi kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har bevist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.
Du skal returnere eller aflevere varerne til os uden forsinkelse, men under alle omstændigheder senest 30 dage efter den dag, hvor du meddelte os beslutningen om at fortryde kontrakten. Du kommer til tiden, hvis du returnerer varerne inden 30 dages fristen er udløbet.

Du hæfter kun for en eventuel forringet værdi af varerne som følge af brugen af ​​varerne ud over hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.

Undtaget fra fortrydelsesretten er et forbrugerkøb, der vedrører levering af:
– produkter fremstillet efter forbrugerens specifikationer, som ikke er præfabrikerede, og som er fremstillet på grundlag af et individuelt valg eller beslutning fra forbrugeren, eller som klart er beregnet til en bestemt person;
– produkter, der fordærves hurtigt, eller som har en begrænset holdbarhed;
– produkter, der ikke er egnede til returnering af hensyn til sundhedsbeskyttelse eller hygiejne, og hvor forseglingen er brudt efter levering;
- produkter, der er uigenkaldeligt blandet med andre varer efter levering - lyd- og videooptagelser og computersoftware, hvis forsegling er blevet brudt efter levering;
– aviser, tidsskrifter eller magasiner, med undtagelse af en aftale om regelmæssig levering af sådanne publikationer (et abonnement);

– Produkterne må ikke have undergået nogen ændringer;

– Artiklerne har måske ikke været brugt i lang tid, men kun til at bestemme produktets art og for at prøve det, som man ville gøre i butikken.

Ved afsendelse bedes du om bevis for forsendelse. Du er ansvarlig for forsendelsen, indtil vi modtager den. Forsikret forsendelse anbefales.